M E N I

Kontakt

Pozovite nas ili nas posetite!

Kod nas možete poručiti cveće i doći će na vašu adresu.

Dostavljamo u skoro sve gradove Srbije.

Na teritoriji užeg centra Beograda isporuka Vaše porudžbine je besplatna, tj. sadržana je u cenu kupljenog proizvoda ukoliko Vaša porudžbina prelazi iznos od 3000 dinara.

Ukoliko je iznos Vaše porudžbine manji od 3000 dinara snosite troškove dostave po zonama:

1. Uži centar grada - 500 dinara. (za sve narudžbine preko 3000 dinara dostava je besplatna)
2. Širi centar grada - 800 dinara.
3. Prigradska naselja - 1200 dinara.

Prikaži više informacija o dostavama

Naručilac cveća može biti i primalac ako cveće naručuje za sebe. Ukoliko osoba kojoj treba uručiti cveće nije dostupna (nije na željenoj adresi i sl.) u naznačeno vreme, cvetni aranžman može primiti bilo koja druga osoba na toj adresi. Kada se isporuka izvrši, cvećara Blomm Factory će naručioca obavestiti o izručenoj dostavi putem telefona.
Blomm Factory tim se trudi da dostavu izvrši na efikasan način, ipak ukoliko dodje do komplikacija tokom dostave poželjno je da naručilac bude telefonski dostupan.
Ukoliko se radi o dostavi cveća institucijama kao što su bolnica, kancelarija, škola, hotel, porodilište... molimo vas da nam naznačite i sledeće podatke:
- Tačan naziv ustanove
- Adresa
- Kontakt telefon
- Broj sobe, sprat i sl.

U najvećem broju slučajeva Blomm Factory tim uslugu dostave uspešno izvrši, ipak u odredjenim situacijama dostava će se smatrati izvršenom i ako nije izvršena:

- ukoliko primalac odbije da primi cvetni aranžman;
- kada adresa i podaci o primaocu nisu tačni ili adekvatno dostavljeni
- ukoliko primalac nije na navedenoj adresi u vreme naznačeno za dostavu, a eventualna prisutna lica (sustanari, komšije kolege, rodbina) odbijaju da prime aranžman;
- viša sila kojom je cvećara stavljena u situaciju da nije u mogućnosti da izvrši dostavu;

U prva tri slučaja obaveštavamo naručioca nastaloj situaciji. Ukoliko u roku od 30 minuta ne možemo stupiti u kontakt sa naručiocem, dostavu ćemo smatrati izvršenom. Ukoliko želi, naručilac može o sopstvenom trošku podići aranžman u roku od 24 sata od trenutka kada je obavešten sa naše strane.

+38163 7786728

blommfactory@gmail.com

Beograd

Radno vreme: 09:00 - 21:00

Facebook

Instagram